Parkering

Garage:

Vi har två gemensamma uppvärmda garage med 70 platser , varav 6 har laddstolpar. Garageplatserna kostar 850 kr per månad. För elbilsplatserna tillkommer en avgift på 500 kr per månad. Det tas ut en deposition på 1000 kr för garageportöppnaren.  Depositionen återbetalas när garageportöppnaren återlämnas efter avslutad hyresperiod.

Uthyrningen av dessa platser sköts av Skanska, för information kontakta marie.elfstrom@skanska.se

Utomhusparkering:

Föreningen har även 34 utomhusplatser varav nr. 1-20 på innergården och nr. 21-34 på Margreteborgsvägen. Utomhusplatserna kostar 400 kr per månad att hyra. Alla platserna är för närvarande uppbokade och det råder kö till att få hyra en plats. Platserna följer inte lägenheten och måste därför återlämnas till föreningen vid försäljning/avflyttning. Detta bidrar till en viss omsättning av platserna. För att vår boendeparkering skall fungera är det viktigt att alla respekterar och inte parkerar på någon annans plats. Det är också varje bostadsrättshavares ansvar att se till att dess gäster inte parkerar på någon annans parkeringsplats.

Giltigt parkeringstillstånd från Aimo behövs.

Om du är intresserad av parkeringsplats utomhus, hör av dig till styrelsen@silverdalskulle.se

14 personer står just nu i kön för att få parkering utomhus (uppdaterat februari 2021).

OBS! När du flyttar och/eller säger upp din parkeringsplats, lämna då tillbaka dina kort med parkeringstillstånd i styrelsens brevlåda på M23!

Top